Ontharen

Op alle delen van het lichaam kan haar groeien, en dat is niet altijd gewenst. Het maakt niet uit of het nu gaat om de schoonheid of omdat het hygiënischer is, we willen er allemaal graag vanaf.
Bij schoonheidssalon Karin kunt u zich laten harsen en uw wenkbrauwen laten epileren. Ook bieden wij permanente ontharing aan door middel van de IPL of de ultra sonix. De enige manier om te kijken of het bij u past is door het een keer te laten doen.

Professioneel harsen

Met harsen halen we overtollig haargroei weg van het gelaat of het lichaam. Harsen en waxen is hetzelfde. Je hebt verschillende manieren van harsen. Wij gebruiken vloeibare, warme honinghars. Met een spatel brengen wij de hars aan op de huid en vervolgens trekken we de hars eraf met een harsstrip. Een harsstrip is een soort papier. Met harsen wordt het haartje volledig uit de huid getrokken. Hierdoor komt het haartje na 3 tot 8 weken terug. Harsen is dus een tijdelijke manier van ontharen. Na de behandeling brengen we een verzorgende olie aan. De meeste mensen maken om de 6 weken een afspraak voor het harsen.


Het voordeel van harsen is dat de haren zachter zijn en na verloop van tijd ook steeds langer weg blijven. Het nadeel van harsen is dat je de haren een tijdje moet laten groeien want, de haren moeten minimaal een halve centimeter zijn. Zodat de hars de haartjes er goed kan uit trekken. Na het harsen is de huid vaak rood, dat trekt met de dag weg. Doet het pijn? Dat ligt eraan hoe gevoelig je bent en wat voor haartjes je hebt. De beste manier om er achter te komen is door het te laten doen. De eerste keer doet het altijd het meeste zeer omdat je niet weet wat je te wachten staat.

IPL

Hoe werkt ontharen door Impulse Light?
Bij Impulse Light werken wij met een apparaat dat sterke lichtflitsen afgeeft. Deze lichtflitsen worden omgezet naar warmte in de huid en deze energie tast de haarzakjes aan. De energie wordt aangetrokken door het pigment in het haarzakje. Daarom zijn mensen met donkere, zware haargroei en een lichte huid ideale kandidaten voor behandeling met IPL. 

Voordelen van IPL:
- Na eerste behandeling neemt de haargroei al met 30% af.
- De haartjes worden gelijk al zachter.
- De huid raakt minder geïrriteerd.