Op alle delen van het lichaam kan haar groeien, en dat is niet altijd gewenst. Scheren, wondjes en ingegroeide haren, we willen er allemaal graag vanaf.  Er zijn gemiddeld 5 tot 8 laserbehandelingen nodig.

De krachtige diodelasers van de MeDioStar-familie vertegenwoordigen de allernieuwste technologie voor laserontharing. De Mediostar diodelaser behandeld door de combinatie van twee golflengtes (810nm & 940nm) het haarzakje uiterst precies en effectief. De 940nm golflengte warmt de vaatjes rond de haarfollikel op en coaguleert de bloedtoevoer naar het haarzakje. Tegelijkertijd pakt de 810nm golflengte het pigment in het haartje aan. 

 

Naast het definitief verwijderen van haren werkt de laser ook op het verbeteren van de huidstructuur. Op het moment dat de laserstraal zijn licht afgeeft ontstaat er een warmte in de huid welke zorgt voor een stimulering van collageen. Hierdoor krijgt de huid een frissere uitstraling, meer volume en een verfijndere structuur. Perfecte anti-aging behandeling dus! Naast deze rejuvenation-behandeling is er ook de mogelijkheid een acne en whitening (kleur vereffening) behandeling te boeken.