Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de huid en pakken verschillende huidtypes en huidproblemen zorgvuldig aan. Of het nu gaat om acne of verslapping van de huid, voor elk huidtype hebben we geschikte gezichtsbehandelingen.
Maak vrijblijvend een afspraak voor een huiddiagnose en advies.

Nimue

Het merk Nimue Skin Technology beoordeelt de huid op basis van gezondheid door haar in te delen in de volgende vier classificaties:

  • beschadigde huid door externe factoren – ‘Evironmentally Damaged’
  • huid met pigmentvlekken – ‘Hyperpigmented’
  • onzuivere probleemhuid – ‘Problematic’
  • gevoelige huid – ‘Interactive’


Het merk richt zich op het probleem en niet alleen op de symptomen (bijvoorbeeld droogheid of verdikking). Hierdoor kunnen wij  de producten van Nimue inzetten voor het effectief behandelen van de specifieke behoeften van de huid. Bovendien biedt het merk ook producten aan voor het onderhouden van een gezonde huid.
De producten van Nimue zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parfum, minerale oliën en parabenen.

Nimuebehandelingen bij Schoonheidssalon Karin

Nimue basis gezichtsbehandeling 
De Nimue basisbehandeling is een behandeling die de huid al traint. De behandeling bestaat uit de reiniging, een enzymatische peeling, een bioactive peeling, het verwijderen van onzuiverheden en een hydraterend masker dat we inmasseren met een massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Nimue Plus gezichtsbehandeling

De Nimue plus is een uitgebreide gezichtsbehandeling met iets extra. De behandeling bestaat uit een reiniging, enzymatische peeling, een bioactive peeling, een massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders en een masker. Aan deze behandeling worden een extra peeling, masker en/of werkstoffen toegevoegd, aangepast op de specifieke behoeften van uw huid.

Nimue Boost gezichtsbehandeling
De Nimue Boost is de meest uitgebreide gezichtsbehandeling van Nimue. De behandeling bestaat uit een reiniging, enzymatische peeling, een bioactive peeling, een extra peeling, een massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders en een heel luxe en lekker masker. 

PCA

Het merk PCA Skin biedt huidbehandelingen met een therapeutisch doeleinde. Deze speciale behandelingen worden uitgevoerd voor bijvoorbeeld huidverjonging en verstrakking, maar zijn in het bijzonder geschikt voor het gezond maken van een zieke huid (bijvoorbeeld na chemotherapie) en het behandelen van ernstige huidproblemen. De behandelingen zijn wetenschappelijk samengesteld en worden alleen uitgevoerd door PCA Skin gecertificeerde huidspecialisten.
De producten zijn klinisch getest en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

PCA behandeling bij Schoonheidssalon Karin

Wij voeren PCA behandelingen uit waarbij wij werken met peelings of maskers. De peelings en de maskers worden in combinatie met serums aangebracht. Deze worden afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

Informatie over de prijzen van de behandelingen en de modules staan in de prijslijst.

Loop vrijblijvend bij ons binnen voor een huiddiagnose. Wij informeren u graag over de specifieke behoeften van uw huid.