Het team van schoonheidssalon Karin is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid. Wij pakken verschillende huidtypes en huidproblemen zorgvuldig aan. Of het nu gaat om acne of verslapping van de huid, voor elk huidtype hebben we geschikte gezichtsbehandelingen. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een huiddiagnose en advies.

nimue

Het merk Nimue Skin Technology beoordeeld de huid op basis van gezondheid door haar in te delen in de volgende vier classificaties:


Beschadigde huid door externe factoren – ‘Evironmentally Damaged’
Huid met pigmentvlekken – ‘Hyperpigmented’
Onzuivere probleemhuid – ‘Problematic’
Gevoelige huid – ‘Interactive’


Doordat het merk zich richt op het probleem en niet alleen op de symptomen hiervan (bijv. droogheid of verdikking), kan het merk worden ingezet voor het effectief behandelen van de specifieke behoeften van de huid. Bovendien biedt het merk ook producten aan voor het onderhouden van een gezonde huid. De producten van Nimue zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parfum, minerale oliën en parabenen.

Nimue behandelingen bij schoonheidssaln Karin

Nimue basis gezichtsbehandeling (60 min.)
De Nimue basis behandeling is een behandeling die de huid al traint. De behandeling bestaat uit de reiniging, een enzymatische peeling, een bioactive peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een hydraterend masker die we in masseren met een massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Nimue Plus gezichtsbehandeling (75 min.)
De Nimue plus is een uitgebreide gezichtsbehandeling met iets extra. De behandeling bestaat uit een reiniging, enzymatische peeling, een bioactive peeling, een massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders en een masker. Aan deze behandeling worden een extra peeling, masker en/of werkstoffen worden toegevoegd, aangepast op de specifieke behoeften van uw huid.

Nimue Boost gezichtsbehandeling (90 min.)
De Nimue Boost is de meest uitgebreide gezichtsbehandeling van Nimue. De behandeling bestaat uit een reiniging, enzymatische peeling, een bioactive peeling, een extra peeling, een massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders en een heel luxe en lekker masker. 

PCA

Het merk PCA Skin biedt huidbehandelingen met een therapeutisch doeleinde. Deze speciale behandelingen kunnen worden uitgevoerd voor bijvoorbeeld huidverjonging en verstrakking, maar zijn in het bijzonder geschikt voor het gezond maken van een zieke huid (bijv. na chemotherapie) en het behandelen van ernstige huidproblemen. De behandelingen zijn wetenschappelijk samengesteld en worden alleen uitgevoerd door PCA Skin gecertificeerde huidspecialisten. De producten zijn klinisch getest en zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

PCA behandeling bij schoonheidssalon Karin

Er worden bij ons in de salon PCA behandelingen uitgevoerd waarbij gewerkt wordt met peelings of maskers. Zowel de peelings als de maskers worden in combinatie met serums aangebracht. Deze worden afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

 

Informatie over de prijzen van de behandelingen en de modules vindt u in de prijslijst.

Loop vrijblijvend bij ons binnen voor een huiddiagnose. Zo kunnen wij u informeren over de specifieke behoeften van uw huid.