Als u een afspraak maakt voor permanente make-up komt u altijd bij Karin terecht. Zij heeft in 1999 haar diploma behaald en Blijft in de leer voor de nieuwste technieken. Ze is zeer ervaren in zowel het aanbrengen als corrigeren van permanente make-up. Ze kan met recht een specialist genoemd worden.

In november 2019 is Karin geslaagd voor haar diploma tot dermatografie. Dit is medische permanente make-up. Denk hierbij aan:

  1. De tepel- en tepelhof reconstructie. Het compleet en mooi maken van een borst na een amputatie of een borstbesparende ingreep.
  2. Het inkleuren van een gedepigmenteerd litteken. Na het helen van de huid ontbreekt vaak kleur in de huid, deze kan opnieuw ingebracht worden door middel van permanente make-up.
  3. Het losmaken van brandwonden/scar relaxation. Door het los maken van de verklevingen ontstaat er comfort. Zo ontstaat er weer bewegingsvrijheid bijvoorbeeld de hals/nek partij kan weer draaien. De oksel partij waardoor de arm weer vrijer kan bewegen. 
  4. Het behandelen van bindweefselafwijkingen waar het litteken buiten de wondrand ligt. Met uitzondering van keloïdale littekens.
  5. Het behandelen van acne littekens.
  6. Het tekenen van ontbrekende teennagels.

 

De behandeling

Voordat we beginnen met het aanbrengen doen we altijd een intake. Dan bepalen we samen met u de kleur en de vorm. Met een speciale pen voor permanente make-up wordt de inkt in de huid gebracht. Na de behandeling krijgt u van ons een speciale crème mee om de huid thuis te verzorgen.
De huid zal na de eerste keer wat pigment afstoten. Na een maand is de huid hersteld en kunt u een afspraak maken met ons voor een correctie. Deze afspraak is gratis.


Wilt u voor een tweede correctie terugkomen omdat het nog niet helemaal naar uw wens is, dan betaalt u slechts de naald. Dit komt echter zelden voor.
Het resultaat blijft voor een aantal jaren zitten, maar het is beter om elk jaar een correctie te laten doen. Dit is tegen vervaging en verkleuring.


Na de behandeling
Na de behandeling krijgt u van ons vaseline mee om de behandelde huid goed vet te houden. Wij raden u aan om zeker 10 dagen geen make-up, zeep en crème te gebruiken op het behandelde gebied. Ook moet u voorzichtig zijn met de zon.


Geschikt voor u?
Iedereen kan permanente make-up laten zetten, maar er zijn een paar redenen waarom het niet zou kunnen. Als u wilt weten of permanente make-up geschikt is voor u kunt altijd even contact met ons opnemen.


EMLA crème
Wij adviseren altijd een tube EMLA crème mee te nemen. Dit is een verdovingscrème en deze is te verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende. De EMLA crème brengen wij voor u aan, en zorgt er voor dat u praktisch pijnloos de behandeling ervaart.

 

Uiteraard beschikken wij over een vergunning van de GGD