Make up

Bij schoonheidssalon Karin werken wij met het minerale make up merk A.M.C dat staat voor allround mineral cosmetics.

A.M.C geeft op alle huidtypen een schitterende glans en dekt op een natuurlijke manier. Het is uitermate geschikt voor de acne, allergische en de couperose huid.

Het is een simpele, natuurlijke, gezonde make up die de huid verbetert. Deze opmerkelijk lichte minerale poeder is een perfecte dekking voor alle oneffenheden.

Het voelt alsof u geen make up draagt.

In de salon wordt een zeer uitgebreid assortiment make-up producten aangeboden. Loop voor meer informatie over de producten en prijzen even binnen of neem vrijblijvend contact op.

 

Permanente make up

Als u een afspraak maakt voor permanente make-up komt u altijd bij Karin terecht. Zij heeft in 1999 haar diploma behaald en is zeer ervaren in zowel het aanbrengen als corrigeren van permanente make-up. Ze kan met recht een specialist genoemd worden

De behandeling

Voordat we beginnen met het aanbrengen doen we altijd een intake. Dan bepalen we samen met u de kleur en de vorm. Met een speciale pen voor permanente make-up wordt de inkt in de huid gebracht. Na de behandeling krijgt u van ons een speciale crème mee om de huid thuis te verzorgen.
De huid zal na de eerste keer wat pigment afstoten. Na een maand is de huid hersteld en kunt u een afspraak maken met ons voor een correctie. Deze afspraak is gratis.


Wilt u voor een tweede correctie terugkomen omdat het nog niet helemaal naar uw wens is, dan betaalt u slechts de naald. Dit komt echter zelden voor.
Het resultaat blijft voor een aantal jaren zitten, maar het is beter om elk jaar een correctie te laten doen. Dit is tegen vervaging en verkleuring.


Na de behandeling
Na de behandeling krijgt u van ons vaseline mee om de behandelde huid goed vet te houden. Wij raden u aan om zeker 10 dagen geen make-up, zeep en crème te gebruiken op het behandelde gebied. Ook moet u voorzichtig zijn met de zon.


Geschikt voor u?
Iedereen kan permanente make-up laten zetten, maar er zijn een paar redenen waarom het niet zou kunnen. Als u wilt weten of permanente make-up geschikt is voor u kunt altijd even contact met ons opnemen.


EMLA crème
Wij adviseren altijd een tube EMLA crème mee te nemen. Dit is een verdovingscrème en deze is te verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende. De EMLA crème brengen wij voor u aan, en zorgt er voor dat u praktisch pijnloos de behandeling ervaart.

 

Uiteraard beschikken wij over een vergunning van de GGD